Kartlegging av de økonomiske konsekvenser for amatørteatergrupper på grunn av COVID-19 restriksjoner.

Uncategorized 0 comments

Vi håper dere kan sette av tid til å svare på dette skjemaet (link nedenfor). Det er for å skaffe en oversikt over tap og utgifter COVID-19 har påført amatørteateret i 2020. Dette er en kartlegging og ikke en tilbakebetalingsløsning. 

Skjemaet bygger på Norsk Idrettsforbund sin undersøkelse i sine lag for 2020. Organiseringen av tilbakebetaling av tap i frivilligheten vil bli gjort av Lotteri- og stiftelsestilsynet. Dette skjemaet er for at Lotteri- og stiftelsestilsynet skal forstå teaterfeltet og de økonomiske tapene dere har. I tillegg vil opplysningene brukes i kulturpolitisk arbeid for hele feltet.

Svar så godt du kan. Mye er usikkert. Du kan sende inn flere ganger i løpet av 2020, og vi vil sende skjemaet ut flere ganger. Nå er det mest aktuelt for de gjennomførte prosjektene før påske. Kostnader rundt avlyste forstillinger, vårsemestre, sommerkurs og spel. Vi sender deg oppdatert informasjon så snart vi vet mer om hvordan dere søker om tilbakebetaling.

Husk å ha budsjettet(er) for driften eller produksjonen i PDF-filformat klar før du begynner. Rapporter avrundete estimerte tall for en eller flere perioden.

Rapporteringen følger flere perioder:

a)     12.mars – 1. juni (vårsesong)

b)    1. juni – 1. september (sommerkurs og spel)

c)     1. september – 30.desember (høstsesong)

Rapporten må utføres av en med verv i din teaterorganisasjon. Det vil si: daglig leder, styreleder, nestledere, styremedlem, kasserer, sekretær eller organisasjonsansvarlig. Etter at du har svart får du tilsendt svaret ditt på mail. Om du har spørsmål om rapporteringen ring: Tone Runsjø 90 66 66 80 eller mail tone@vikenteaterrad.no

Lykke til!

 LINKEN TIL SKJEMA: https://form.jotform.com/200902987923058

Author rogaland