Ungdomshelg 2018

Kurs 0 comments

27-28 oktober hadde vi 37 ungdommer med på kurshelg på Bryne Kro og Motell. Vi hadde kurs i dans, impro, skuespillerteknikk og scenekamp. På kvelden hadde vi laiv og disko. Det var mange trøtte, men glade fjes å se søndag morgen.

Vi takker Bryne Kro og Motell for fantastisk service, Johanne Woie, Bjørn Ravn Carlsen, Anders Thoresen og Teater Åndsverk som hadde kurs for oss og ikke minst alle de flotte ungdommene som kom og var med.

Laiven var et sammensurium av Disney eventyr og noen minions og litt sånn… Alle ventet på Rapunsel, men av ukjent grunn dukket hun aldri opp. Her var det mange flotte kostymer å se!

Det foregikk en ganske intens kamp mellom Kaptein Krok som ville annonsere forlovelsen sin med Tingeling og Tingeling som absolutt ikke ønsket denne offentliggjort. Hun var nemlig kjæreste med Sinnataggen. Det var antydning til en duell, men så kom plutselig Kristoff og fridde til henne også… stort drama. Det endte heldigvis godt da hun valgte Peter Pan og inviterte oss alle i bryllup til neste år.

Vi takker for denne gang og gleder oss til neste!

Author rogaland